Кои сме Ние

Мој Шпајз е онлине продавница преку која се продаваат исклучиво производи и храна од Македонски производители. Со купување на производи од нашата онлине продавница ја помагате домашната економија.

Нашите Производи

Нашите производи се рачно направени по традиционални рецепти или производи или храна од Македонски производители.

Како работиме

Со правење на нарачка преку Мој Шпајз, вашите порачани производи се доставуваат до вашата адреса преку курирска служба и на овој начин ја помагате домашната економија и давате придонес во зачувувањето на работните места во Македонија.

Нашите Продукти

Највисок Квалитет

Рачно Направено

Направено со посветеност од Македонски производители.

100% Природно

Купете локално, користете локално.

Квалитетни производи

Најдобрата селекција.

Од наши производители

Помогнете на домашната економија.

Секогаш квалитетно

Квалитет најдобар за вашите пари.

Храна

Квалитетна и здрава за вашето семејство.