Сакаме да слушнеме ваше мислење

Со купување на нашите производи ја помагате домашната економија и помагате во зачувување на работата на сите вработени во Компаниите со кои соработуваме. Повелете купете и станете наши верни потрошувачи и пишете ни за производите кои сте ги вкусиле во кругот на вашето семејство/

Мој Шпајз

ул. Маршал Тито бр. 56 Струмица

Контакт информации

00389 78 348 001
info@mojspajz.mk

Работно време

Понеделник – Петок
09:00 – 17:00
Сабота
09:00 – 14:00

Оставете Порака