По креирањето на нарачката , ќе добиете емаил  за потврда на успешноста на истата.

Откако нарачката ќе биде обработена се предава на Ин Пошта Радески за достава,  и ќе добиете емаил со профактура или фактура за нарачката , зависно од избраниот начин на плаќање.

  Наш оператор ќе ве контактира САМО доколку има проблем со достапноста на производ и проблем околку информации за достава.

 Нарачките кои се направени во работни денови од понеделник до петок, до 16 часот  се процесираат истиот ден, а доколку нарачката е направена после 16 часот се процесира следниот работен ден.

 Нарачките направени во неработни денови (викенд и државни и верски празници) се процесираат следниот работен ден.

Доставата на нарачаните производи до ваша адреса се врши во рок од 2-5 работни дена , од понеделник до петок од 9 до 17 часот, а сабота од 9 до 14 часот.

Ќе ве исконтактираат од Ин пошта Радески  за доставување  на посочената адреса.

Доколку Ин пошта Радески не успеат да ве надат на посочената адреса , тогаш ќе ве контактираат телефонски на бројот кој го имате посочено за контакт и ќе се договорите за следен термин за достава.

  Доколку и при вториот обид не се достави нарачката , тогаш истата ќе биде вратена кај нас.

За нарачки  во вредност над 2500 денари , трошоците за достава се бесплатни.

За нарачки во вредност под посочениот , торшоците за достава се на товар на клиентот, освен ако не е дефинирано друго при некоја промоција или распродажба.